Om Hamnadagan

Hamnadagan er den helga hvor vi feirer vår flotte bydel med aktiviteter både fredag og lørdag. Hamnadagan skal være et åpent arrangement med aktiviteter både for store og små i bydelen. For nye beboere i Hamna er det en fin mulighet til å treffe andre i bydelen, og bli kjent med Hamna på en litt annen måte. Fredagens skumparty er delt i to, med barn fra fjerde til syvende klassen først, og  ungdom på ungdomsskoletrinnene litt senere. Det er kiosk og musikk, og pleier å være god stemning!

Lørdagen starter med gratis frokost til alle. Vi har bruktmarked utenfor Hamna skole eller inne i idrettshallen, litt væravhengig. Her får gamle leker, bøker, møbler, sykler og hva det skulle være nye ivrige eiere, og pleier å være godt besøkt. Ta kontakt med staben for å få anvist plass.

Inne på skolen er det kafé, og litt utpå dagen kårer vi Mesternes Hamnamester i en uformell kappestrid med stor underholdningsverdi. I fjæra er det familiegrilling og mulighet for robåter og kano, og på kvelden samles vi til hyggelig lag med levende musikk og godt selskap.

Vi sees på Hamnadagan!

Program Hamnadagan 2016

Det er foreløpig ingen aktiviteter