Hamna Bydelsråds årsmøte 2024

Det inviteres til årsmøte i Hamna bydelsråd mandag 3. juni 2023 kl. 18.30 på Hamna skole. Etter årsmøtet blir det et informasjonsmøte med representanter fra kommunen om de flotte prosjektene som er planlagt i bydelen!

Hamnadagan 2022

Hamnadagan 2022 er 2. til 3. september – er du klar?

Hamnadagan er den helga hvor vi feirer vår flotte bydel med aktiviteter både fredag og lørdag.

Hamnadagan skal være et åpent arrangement med aktiviteter både for store og små i bydelen. For nye beboere i Hamna er det en fin mulighet til å treffe andre i bydelen, og bli kjent med Hamna på en litt annen måte. Fredagens skumparty er populært for de fra 4. til 7. klasse. Det er kiosk og musikk, og pleier å være god stemning!

Lørdagen starter med gratis frokost til alle på Hamna skole. Vi har bruktmarked utenfor skolen eller inne i hallen, litt væravhengig. Her får gamle leker, bøker, møbler, sykler og hva det skulle være nye ivrige eiere, og pleier å være godt besøkt. Ta kontakt med staben for å få anvist plass. Inne på skolen er det kafe, og litt utpå dagen kårer vi Mesternes Hamnamester i en uformell kappestrid med stor underholdningsverdi. Senere kan familien samles i fjæra, her selges det grillmat til en rimelig penge. På kvelden samles voksne til hyggelig plattdans med levende musikk og godt selskap.

Dette er en helg med mulighet for aktiviteter for store og små med varierende interesser.

Fullstendig program for hamnadagan finner du her.

Vi sees på Hamnadagan!

Hamna Bydelsråds årsmøte 2022

Det inviteres til årsmøte i Hamna bydelsråd søndag 19/6-2022 kl. 19.00–19.45.

Møtet avholdesklubbhuset til Hamna IL. Det blir servering av pizza rett i etterkant av årsmøtet til de som deltar fysisk.

Det vil bli gitt anledning til å delta digitalt på årsmøtet for de som ønsker det. Send en e-post til: post@ihamna.no og meld din interesse, så vil du motta en lenke til møtet per e-post.

Årsmøte 2022

Dokumenter til årsmøtet

Innkalling

Årsberetning

Årsregnskap

 

Hamna Bydelsråds årsmøte 2021

Det inviteres til årsmøte i Hamna bydelsråd mandag 28/6-2021 kl 19.00. Bydelsrådet møter på Hamna ILs klubbhus, og det blir også anledning til å delta digitalt. Link legges ut på denne siden nærmere møtedatoen. De som ønsker å delta fysisk må melde seg på møtet, på mail til post@ihamna.no. Årsmøtet gjennomføres i forbindelse med at stortingsrepresentant Torgeir Knag Fylkesnes møter bydelen og bydelsrådet.

Årsmøte 2021

Dokumenter til årsmøtet

Innkalling

Årsberetning

Årsregnskap

Juleverksted på Hamna skole

Bydelsrådet arrangerer tradisjonen tro årets juleverksted for små og store.

Det blir enkle (men fantastisk morsomme) formingsaktiviteter, pepperkakebaking, kafė, gløgg, levende julemusikk og uforskamma god stemning.

Du må gjerne handle i kafėen, men arrangementet i seg sjøl er gratis og åpent for alle.

http://www.ihamna.no/aktiviteter/juleverksted-2019

    Vil du hjelpe til med juleverkstedet?

    For å kunne arrangere juleverksted, er vi avhengig av frivillige som kan hjelpe til.

    Vi trenger noen som kan arrangere stasjoner for de besøkende. Har du en aktivitet du vil dele? Meld deg på i skjemaet under og la oss få hvite hva du vil stille opp med. Bydelsrådet kan være behjelpelig med materialer og annet du måtte trenge.